Heeft u vragen of ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel rechtstreeks op maandag, dinsdag, donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur tel: 0617738490. Ook als u nog geen indicatie heeft vanuit Wet maatschappelijke opvang (Wmo) of Wet Langdurige Zorg (WLZ) kunt u bij ons terecht.

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Heeft u of uw naaste met dementie ondersteuning of intensieve zorg nodig? Zolang de persoon met dementie thuiswoont, kan zij mogelijk ondersteuning krijgen vanuit de Wmo. Hiervoor kunt u terecht bij het Wmo-loket van de gemeente Rijswijk.

Wet langdurige zorg (Wlz)

Is de dementie in een gevorderd stadium en is thuiswonen niet meer mogelijk? Dan is een verblijf in een woonzorglocatie een oplossing. In woonzorglocatie kunt u of uw naaste wonen met 24-uurszorg. Voor opname in een woonzorglocatie is een Wlz-indicatie nodig. Meer informatie kunt u vinden bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) of neem direct contact op met uw casemanager.