Bij het Trefpunt kunt u langskomen om een kopje koffie te drinken, voor een goed gesprek, om een kaartje te leggen of creatief bezig te zijn.

Bij Trefpunt Rijswijk heeft u altijd een gezellige dag! U ontmoet leeftijdsgenoten en kunt meedoen aan verschillende activiteiten.

Het dagprogramma bestaat uit sociale en creatieve activiteiten. Uiteraard kiest u zelf waar u wel en niet aan mee wilt doen. Het dagprogramma wordt altijd in samenspraak met de deelnemers gemaakt. Heeft u behoefte aan iets wat niet op ons programma staat? Wij staan open voor suggesties.

Het is ook mogelijk om een dagdeel te komen. Dit kan op dinsdag, woensdag en donderdag en is altijd inclusief de warme maaltijd.

U bent van harte welkom om een keer vrijblijvend deel te nemen. Mocht u problemen hebben met vervoer, dan regelen wij dat voor u.

Kosten, contact en openingstijden
Bij het Trefpunt kunt u altijd terecht. U betaalt bij Trefpunt Rijswijk €9,50 per dag. Dit is inclusief vervoer, koffie/thee, soep en een warme maaltijd.
Trefpunt Rijswijk is altijd van 09:30 uur tot 15:30 uur in het wijkcentrum Het Oude Raadhuis, Laan Hofrust 4 in Rijswijk.

Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op.