In september kwam de wethouder al eens een kijkje nemen in het nieuwe ontmoetingscentrum.

En afgelopen dinsdag was dan de officiële opening met het doorknippen van een lint.

De wethouder Johanna Besteman van de Gemeente Rijswijk heeft dit ook met veel plezier gedaan.

Ontmoetingscentrum Rijswijk werd op 28 juni feestelijk geopend door wethouder Jorke van der Pol. Het centrum gaat thuiswonende mensen met (beginnende) dementie helpen beter hun weg te vinden in een integraal aanbod van ondersteuning.

Een persoon met dementie aan het woord. Wat betekent het om te horen dat je dementie hebt? Wat merk je zelf aan de signalen? Wat verandert er in je leven? En hoe ga je ermee om? Op 29 oktober gaat het Alzheimer Café hier verder op in. U bent van harte welkom vanaf 19 uur in het Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. Voor meer informatie klik hier.

Het is vanaf nu mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen! Mantelzorgers zijn van grote waarde, voor de naaste(n) die men verzorgt en voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers ook in 2018 met een financieel extraatje.

Het is belangrijk dat u als mantelzorgers even tijd voor u zelf vrijmaakt. Of misschien kent u mantelzorgers die een keer met gelijkgestemden ervaringen zouden willen delen. Mantelzorgers zijn van harte welkom bij de koffie-inloop. Tijdens de koffie-inloop, in het Oude Raadhuis, is er even de tijd om met andere mantelzorgers in een ontspannen sfeer te praten. Voor data, tijden en verdere informatie over de koffie-inloop klik hier.