Op dinsdag 25 juni opent Ontmoetingscentrum Onderwatershof haar deuren. Bewoners uit Rijswijk zijn dan van harte welkom om aan kleinschalige activiteiten mee te doen die afgestemd zijn op de persoonlijke interesses. Tijdens het dagprogramma wordt er ook een maaltijd genuttigd. Het doel is om deze personen meer dagstructuur te kunnen bieden zodat ze langer verantwoord en zelfstandig thuis kunnen wonen. Klik hier voor meer informatie

Ontmoetingscentrum Rijswijk werd op 28 juni feestelijk geopend door wethouder Jorke van der Pol. Het centrum gaat thuiswonende mensen met (beginnende) dementie helpen beter hun weg te vinden in een integraal aanbod van ondersteuning.

Het maandelijkse Alzheimer Café Rijswijk staat op 25 juni in het teken van een gezellige afsluiting met een hapje en drankje. De toegang is gratis. De avond begin om 19.30 en is in het Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk 

Het is vanaf nu mogelijk om de mantelzorgwaardering aan te vragen! Mantelzorgers zijn van grote waarde, voor de naaste(n) die men verzorgt en voor de samenleving. De gemeente Rijswijk waardeert de inzet van mantelzorgers ook in 2018 met een financieel extraatje.

Het is belangrijk dat u als mantelzorgers even tijd voor u zelf vrijmaakt. Of misschien kent u mantelzorgers die een keer met gelijkgestemden ervaringen zouden willen delen. Mantelzorgers zijn van harte welkom bij de koffie-inloop. Tijdens de koffie-inloop, in het Oude Raadhuis, is er even de tijd om met andere mantelzorgers in een ontspannen sfeer te praten. Voor data, tijden en verdere informatie over de koffie-inloop klik hier.